Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Става още по-страшно: Емили се качва на пистов мотор
България Важно Инциденти Суматоха

Става още по-страшно: Емили се качва на пистов мотор

Придобилата популярност с бързата тротинетка и безразсъдните си прояви по пътищата Емили яхва пистов мотор. Приятелят й Тихомир съобщи през Фейсбук за съдбовното решение на любимата си. „Споделям една неприятна за някои хора новина, но за някои хора – хубава новина“, написа той във Фейсбук.

Самата Емили поднася извинения за поведението си на пътя и бодро заявява: „Бъдете спокойни. Записвам се на курсове за мотор“.

Ето какво още написа тя в социалната мрежа:

„Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката! Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите! Бъдете спокойни!!! Много Извинявайте за простотиите, които върших на пътя!

От Днес официално приключвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и големи столични булеварди! Тоест вече няма да карам тротинетка, защото явно в България и в много държави е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка! Решението го взех окончателно, след като днес бях привикана за пореден път в Столичния КАТ, относно карането ми по главни пътища и магистрали!
Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лв. и 150 лв. После ме привикаха пак в КАТ на 25.август, за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и уж съм блокирала движението, за което разбирате ли пак ме глобиха с 50 лв. и 150 лв. И последно днес на 30 август ме привикаха отново, за това, че пак управлявам Ел. Тротинетка по големи булеварди и за това, че се предвижваме двамата с моят приятел Тихомир на тротинетката! За което ме глобиха отново с 50 лв., 150 лв. и 100 лв.
Вече ми писна от всичко и се предавам! РЕШИХ ГО – Приключвам с тротинетката! Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи! От другият месец ще се записвам на курсове за мотор – категория А2 и на пролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор! Бих споделила и мотора, който ще си купим : >>> Suzuki GSX 650
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...