A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Ботев » „Бригада Тракия“ помага на пострадалите в село Богдан
БГ Футбол Ботев Карлово Пловдив Регион Спорт Спорт Важно

„Бригада Тракия“ помага на пострадалите в село Богдан

Група обхващаща всички фракции от привърженици на Ботев Пловдив отиде да помага в разчистването на пострадалото от наводненията село Богдан.

„Ние не сме лумпени, които трошат стадиони. Футболните фенове са хора със сърца“, написаха доброволците на профила си във фейсбук и отправиха благодарности към всички, които са ги подкрепили.

Ето споделеното от тях без редакторска намеса:

„Честит празник, българи!
Благодарим ви, доброволци!

В деня на един от най-светлите празници на Република България, част от членовете на Бригада Тракия и други ботевисти (Лудата Банда, Centrum Crew, Канари София) успяхме да допринесем за това да докажем на цяла България и жителите на село Богдан, че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Благодарим на всички, които се включиха към организацията ни, на фирмата, която ни предостави безвъзмездно част лопатите, който въпреки, че настоявахме не пожелаха да заплатим, както и на фирмите, които ни предоставиха ръкавици, колички и ботуши! Благодарим и на жената, която дойде днес на Колежа, точно в 9:00ч., за да ни даде 10 лева, с който да подкрепи делото ни! Благодарим на двете момчета, превърженици на градския съперник, които се присъединиха съм нас!

Благодарим на хората, които ни позволиха да окажем помощ в момент, в който сякаш са забравени от Бога! А вярвяме, че Той изпраща най-тежките си изпитания само на тези, които могат да ги понесат и да се справят с тях!

Благодарим на баба Анна за топлото кафе и прегръдки, за сълзите, за нейната усмивка и настроението, което ни даваше стимул да продължаваме, въпреки привършващите сили в края на деня!

Баба Анна беше само един от многото домакини, които успяхме да зарадваме с присъствието си днес в село Богдан!

Призоваваме всеки, който има възможност или ако няма да направи всичко по силите си, за да си осигури такава и да помогне на хората, които бедстват вече дни в карловските села!

P.S. Футболните фенове не са лумпени, които трошат стадиони, не са хора, които хвърлят бомбички, не са хора, които се бият с враждуващи агитки и органите на реда!

ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ СА ХОРА СЪС СЪРЦА!

Бог да пази България!
Само Ботев!“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...