Новини от Пловдив » Пловдив » Пълна мундарщина! ВиК дойде, разкопа и заряза ей, така (ВИДЕО, СНИМКИ)
Кадър на деня Пловдив Пловдив Важно Район Централен

Пълна мундарщина! ВиК дойде, разкопа и заряза ей, така (ВИДЕО, СНИМКИ)

Услугите на ВиК в Пловдив стават все по-лоши, но пък за сметка на това при аварии оставят като след потоп. Това коментират живеещите в квартала по ул. „Върховръх“ зад детска градина „Мирослава“.

Почти всяка седмица водата спира, ту заради авария, ту заради планиран ремонт, а от чешмите потича черна мътилка, която задръства филтри, тръби и прави отвратително ежедневието на потребителите.

Пореден пример е аварията на ул. „Върховръх“ от завчера. „Изворът“ от асфалта на ъгъла бликна на 6 септември, бригадата дойде чак на 7-и, а за денонощие колко прясна вода е отишла, никой не може да каже.

След като държаха цял ден квартала без вода, момчетата от бригатата оставиха след себе си кал, купища чакъл – пълна мундарщина, възмущават се съседите от квартала. Хората се чудят как да минат пеш този окалян участък, който е и с препятствия. „Окаляхме си улиците, без да е валяло“, възмущават се шофорите, които с изострено внимание преодоляват участъка с подледиците от аварията.

На въпрос на жители от квартала, защо се бавят с остраняването на аварията и защо не чистят след себе си, служителите на ВиК отвърнали – за 900 лева заплата, толкова. Иди питай началниците, въпросите не не към нас.“ Това е положението.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...