A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Градът » Уникален празник събира малки и големи в район „Западен“
Градът Община Пловдив

Уникален празник събира малки и големи в район „Западен“

Район „Западен“ организира празник под мотото „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“. Събитието ще се проведе на 24 септември, събота, от 10:30 часа, на обновената алея до Братската могила на бул. „Свобода“.

Официалното откриване е в 10,30 часа. Началото на събитието ще даде  районният кмет Димитър Колев. В 10:45 часа започва „Панаир на спорта и хвърчилата“, като присъстващите ще могат да се регистрират за участие в томбола. Предвидени са демонстрации по баскетбол от Академик Пловдив и по лека атлетика от СК „Актив“. Ще има и открит урок по DANCE FITNESS DANCELO от Фитнес център „ Hammer gym“.

Програмата продължава в 12:15 часа с конкурс за здравословен начин на хранене „Семеен пикник“. Организаторите призовават всички присъстващи да донесат домашно приготвена здравословна храна, като по този начин ще имат шанс да спечелят награда. На празника ще присъства и победителят от седмия сезон на „Мастършеф“ Мария Жекова, която ще даде ценни съвети и ще оцени ястията. За най-запознатите с темата ще има викторина „Аз познавам здравословните храни“, предвидени са и подаръци.

В 13:00 часа ще се проведе модулът „Живей активно с домашния любимец“. Планирана е и викторина на тема „Спазвам правилата за движение по пътищата“. В събитието ще има и дегустация на здравословен шоколад „ГАЙО“. Кулминацията на празника е в 13:30 часа, когато ще бъде изтеглена и голямата награда – велосипед „SPRINT“.

Партньори на събитието са КТИ – „ХВЪРЧИЛО„ гр. Пловдив; СДРУЖЕНИЕ «КБН 7“; Паралелен свят сдружение с обществено полезна дейност, Гайо шоколад и магазин за спортни стоки Decathlon. Спонсори са хотел „Niken“ – Пампорово, велосипеди SPRINT и детски център „Малката русалка“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...