A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Градът » 60 часа безвъзмезден труд за фенове на „Ботев“, мятали ракети на дербито
БГ Футбол Градът Пловдив Спорт Спорт Важно Съд и Прокуратура

60 часа безвъзмезден труд за фенове на „Ботев“, мятали ракети на дербито

Безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от 60 часа постанови Районният съд в Пловдив за четирима футболни фенове, предизвикали безредици след градското дерби.

Единият от мъжете е и с наложена забрана да посещава спортни събития в страната и чужбина за срок от две години. Други двама ще бъдат глобени в размер на 1000 лв., а непълнолетният нарушител е с наложено наказание „задържане в териториална структура на МВР“ за срок от пет денонощия.

Всичките дела бяха гледани по бързата процедура днес. Производствата бяха образувани заради това, че на 3 септември около 20:35 часа в Пловдив, по време на  футболна среща между „Локомотив“и „Ботев“, вътре в обособената зона на феновете на „Ботев“, са хвърляли предмети – камъни и бутилки с вода в посока на публиката.

Освен това мъжете са повредили пластмасови седалки, използвали са пиротехнически изделия – изстрелвали са сигнални ракети и са хвърляли факли. Част от извършителите са носели с маски, за да прикрият лицата си.

Всичките 8 дела са разгледани в открити съдебни заседания днес от няколко съдебни състава. Седем от делата са приключили с решение, а едно е отложено за събиране на доказателства.

Образувани са 8 производства по реда на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия срещу нарушителите А.Г.А., К.М.А.,З.С.Ш., Г.Д.Б., А.Д.Б., П.М.К /непълнолетен/, Д.П.П, всички от Пловдив и Т.И.Б. от с.К., обл.Пловдив./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...