майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Регион » Продължават да разчистват потопените карловски села
Карлово Регион

Продължават да разчистват потопените карловски села

Продължава разчистването на улиците и къщите и отново се очаква много доброволци да се включат във възстановяването на засегнатите села. През целия ден вчера над 300 доброволци разчистваха тонове кал само в село Богдан.

За втори пореден ден стотици доброволци ще продължат да разчистват домовете на хората. Тяхната помощ е неоценима. Само с ръчен труд обаче е трудно да се напредва, нужни са малки багери, с които да се изгребва тинята от улиците и къщите. Нужни са и помпи, с които да се изпомпва водата, защото много къщи продължава да са наводнени. Доброволците вече се събират в центъра на село Богдан, за да бъдат разпределени на съответните места, където ще помагат през целия ден.

Остава засилено и полицейското присъствие във всички пострадали села. Очаква се жандармерията отново да не допуска всички автомобили, които искат да влязат на територията на селата, защото е изключително трудно да се разминават, тъй като повечето улици са непроходими и се образуват задръствания. По обяд в центъра на селата ще се раздава отново храна и вода както на доброволците, така и на пострадалите хора от наводненията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...