Майонеза Краси
Новини от Пловдив » ИЗБОРИ 2022 » От „Възраждане“: Тестът за наркотици на Бахчевански е клевета
ИЗБОРИ 2022 Пловдив Пловдив Важно Политика

От „Възраждане“: Тестът за наркотици на Бахчевански е клевета

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!
Партия „Възраждане“ разпространи позиция във Фейсбук по повод информацията, че кандидатът за народен представител от листата на партията в 16 МИР Пловдив Чавдар Бахчевански е спрян за проверка и тестът му за наркотици е дал положителна проба.
„Поредната клеветническа кампания срещу „Възраждане“ е в ход в разгара на предизборната кампания. Днес масовите медии разпространиха информация, че кандидат за народен представител на „Възраждане“, на 20 място в листата в 16 Пловдивски МИР, е шофирал след употреба на наркотици.
По повод на разпространената в медиите фалшива новина, Чавдар Бахчевански посети медицинска лаборатория, за да му бъде направен кръвен тест за наркотици. Резултатът разбира се е отрицателен и го публикуваме тук.
За пореден път се прави опит името на „Възраждане“ да бъде опетнено с неверни твърдения.
Припомняме, че само преди няколко месеца по същия начин беше направен опит да бъдат спрени самоорганизирали се протестиращи, които искаха да посетят протест на „Възраждане“. Бяха спрени за полицейска проверка и бяха тествани. Първоначално тестовете уж бяха положителни. Протестиращите тогава обградиха полицейската кола и поискаха повторно тестване. След повторно тестване се оказа, че пробата е отрицателна и протестиращите бяха освободени от полицията.
Още утре „Възраждане“ ще изпрати писмо до Минитерството на вътрешните работи, с което ще поиска тестовете, които ползва полицията, да бъдат проверени за достоверност. Ние спазваме закона и никой не е над него.
„Възраждане“ категорично се противопоставя на използването на държавни институции като репресивна бухалка срещу граждани, бизнес и опозиционни политически партии.
Прилагаме кръвния тест на кандидата, който показва липсата на каквито и да е наркотични вещества в кръвта му“, написаха от партията на официалния си Фейсбук. И приложиха тест от медицинска лаборатория, който показва, че в кръвта на Бахчевански няма наркотични вещества.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...