майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Сауна в дома! Заема малко място, а ползите за здравето са огромни!
Важно Суматоха

Сауна в дома! Заема малко място, а ползите за здравето са огромни!

Сауна в дома! Въпреки че повечето хора я възприемат като лукс и място за наслада, сауната с многобройните си положителни ефекти върху здравето е преди всичко необходимост.

Особено в днешните динамични условия на живот, излагане на стрес и натиск. Неслучайно учени от Харвард пряко свързват честото използване на сауна с намаляването на сърдечно-съдовите заболявания и сърдечните проблеми. Те посочват, че с редовното посещение на сауната се освобождаваме от стреса, намаляват болките в мускулите и ставите, а особена полза от нея имат хората с високо кръвно, висок холестерол и диабет.В условия, в които времето е най-големият ресурс, не винаги можем да отидем на сауна, която е далеч от мястото ни на живеене, така че би било идеално да имаме сауна в собствения си дом.

Инвестицията е много малка, а за монтажа му е достатъчно много малко пространство метър на метър. Защо не си позволите ежедневен релакс, наслада и многобройни срещи със семейството в домашната сауна.

Здравето цена няма! Инсталирането на сауна в собствения ви дом определено представлява истинска дългосрочна инвестиция, която многократно оправдава вложените средства.Само с 10-минутно посещение на сауната, няколко пъти седмично, токсините се елиминират ефективно от тялото (детоксикация), кожата се почиства и стяга, което позволява поддържане на жизнеността, цвета и здравия блясък на кожата. И когато изглеждате по-добре, вие се чувствате по-добре, самочувствието е най-високо и тогава сте най-продуктивни.

Неслучайно във Финландия има над 3,3 милиона сауни, почти във всеки дом и офис, а Финландия има 5,5 милиона жители. Финландците определено знаят ползите от този еликсир и, разбира се, се възползват максимално от сауната./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...