Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Регион » Веска Ненчева, БСП: Хората ни дават силна подкрепа, социалната политика да продължи
ИЗБОРИ 2022 Мнения Регион

Веска Ненчева, БСП: Хората ни дават силна подкрепа, социалната политика да продължи

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Хората са с категорична подкрепа за направеното от БСП и заявка, че ще гласуват с номер 28, за да има правителство с участието на БСП и тези политики да продължат“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ за Пловдив област Веска Ненчева.

Заедно с водачите на листи Георги Свиленски и Петър Кънев, и бившия директор на ВМЗ Иван Иванов – четвърти в листата на БСП за Пловдив област, тя разговаря с жители на Калофер и Подбалкана.

„Районът ни е земеделски – говорихме с производители за приоритетите на БСП в сектора, които да продължат да подпомагат българските производители и да развиват модерно земеделие, което да изхранва и осигурява по-висок стандарт на живот на селата, посочи още Веска Ненчева.

„Срещаме огромна подкрепа и сред възрастните хора за извоюваното от БСП увеличение на пенсиите, както и за това БСП да продължи да отстоява необходимостта от справедливо преизчисляване на всички пенсии“, заяви водачът на листата на социалистите в 17 МИР.

„Осигуряването на по-високи доходи за възрастните хора и преизчисляването на пенсиите, което обхваща милион и триста хиляди пенсионери, е сред основните решения на БСП за подкрепа на нашите родители в условията на криза“, посочи Ненчева. В разговора си с хората тя подчерта и предложението на БСП за увеличение на т.н. вдовишки добавки (добавка от пенсията или сбора от пенсиите, които е получавал починалият съпруг или съпруга).

„И тук, и в другите населени места от Пловдив област срещнахме изключителна съпричастност за пострадалите села от Подбалкана. Народът ни е сплотен и единен в бедствието, въпреки трудностите“, посочи още водачът на листата на социалистите за Пловдив област. Веска Ненчева е местен човек, депутат от Карлово, избирана последователно в няколко парламента. През последните седмици на изпитание за хората от карловските селата тя е неотлъчно на терен, за да оказва с доброволци подкрепа.

Купуването и продаването на гласове са престъпления

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...