Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Ицо Хазарта: Офертите не пристигат на фирмена бланка и не можеш да обвиниш
България Важно ИЗБОРИ 2022 Мнения Политика

Ицо Хазарта: Офертите не пристигат на фирмена бланка и не можеш да обвиниш

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Офертите не пристигат на фирмена бланка с подпис и печат. Те идват така, че ако някой случайно после реши да обвини, човекът отсреща да каже: глупости, ние просто си говорихме.

Това заяви пред bTV кандидатът за втори депутатски мандат от „Продължаваме промяната” Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, коментирайки казуса със социологическата агенция, поискала 100 000 лв. от ПП, за публикуване на данни в полза на партията.

„Досега никога никой не ми се е обаждал да ме пита за кого ще гласувам. Социолозите, от това, което виждам, се появяват месец-два преди изборите, започват да пълнят главите на хората с едни неща. Минават изборите и те, по думите на един интелектуалец, много успешно се правят на луди.

На миналите избори някои даваха 10% преднина на ГЕРБ, а спечели ПП.

Социолозите много добре знаят кой е, те искат да се говори за това, за да излязат на другия ден и да кажат, че този говори празни приказки”, каза още Петров.

„Всеки, който се явява на избори, се надява да спечели”, заяви рапърът политик и добави, че лично той влиза отново в предизборната надпревара, за да помогне „тази мръсна машина да се разкара”.

„Правителството падна благодарение на мръсната машина, защото ние не направихме сделка”, добави той.

„Всички упреци на опозицията са инсинуации. Фактът, че няма никакъв развой по тези обвинения би трябвало да говори, че те са клевети.

Никога няма да вляза в ролята на защитник на Кирил и Асен. Влязъл съм в цялото начинание с една уговорка с тях, съсипах нещо огромно, което имах за себе си. Животът ми беше много хубав преди това.

Казах им преди година, че ако нещо се провали, те двамата могат да продължат напред, защото имат свой бизнес. Ако стане така, че подведа хората да повярват във вас, няма да си го простя никога. Аз ще ви помогна, но едно доказателство да имам, че правите бели, нищо не ме задържа при вас”, сподели Петров.

На въпрос как изглежда за него идеалната коалиция след изборите, той заяви: „Много бих искал да сме заедно с честни хора, които да не поставят под съмнение принадлежността ни към ЕС Не искам да сме в коалиция с хора, че в една война няма прави и криви”.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...