Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Руснаците никога няма да спрат безумията на президента си
Важно Диагнозите на д-р Харсъзов Мнения

Руснаците никога няма да спрат безумията на президента си

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

И до един да ги подкара на заколение, ще го последват безропотно

Д-р Йордан Харсъзов

Изглежда сякаш светът от няколко годни усърдно копае надолу и май наистина е решил да се самоубие чрез взаимно избиване. Всъщност, то винаги е било така, но май никога досега  не е  властвало такова усещане за безнадежност.

Имаше голяма финансова криза,

много хора фалираха, други дори останаха на улицата, но в рамките на няколко години нещата се възстановиха и тръгнаха както преди.

И войни имаше, предимно в Близкия изток, но за останалата част от света това си бяха някакви техни си арабски работи, които нямат потенциала да го засегнат пряко.

Това си бяха общо-взето някакви кризи

и конфликти, без които човечеството в своята история никога не е живяло.

След това дойде ковид пандемията и за пръв път започна да се усеща едно чувство на истинска безнадежност.

Започнаха локдауните и светът спря. Всички се изпокриха по къщите, летищата затвориха. правеха се аналогии с пандемиите от чума през Средновековието, често продължавали с десетилетия, а понякога и променяли курса на историята.

С постепенното му неохотно, но както изгрежда необратимо отмиране се поуспокоихме, че

дяволът няма да е чак толкова черен

С малки изключеня светът започна да живее отново нормално.

И тогава сякаш от нищото се надигна Изконното зло под образа на едно психясало ботоксово джудже. Заплахата, която то донесе няма нищо общо с взривените календари и тук там някоя отрязана глава. Защото онези можеха просто да поразвалят рахата на Запада, а

Путин има възможността да унищожи целия свят

и никой не е сигурен, че няма да го направи.

Като се прочетат изявления на самия Путин и на алкохолизираните малоумници около него, може лесно да се види, че такива закани не са били изричани и в най-тъмните дни на Студената война. Разбира се, може да се тълкува, че го правят, защото усещат слабост, но кой пък може да знае какво може да направи едно луднало пиянде с мегаломански илюзии като се почувства опряно до стената?

И затова мобилизацията е толкова страшна,

с нея Путин показа, че възнамерява да стигне до края и неслучайно подчерта, че „това не е блъф“. Дори Хитлер си бе позволил мобилизация едва след като ходът на войната се бе обърнал и войските настъпваха към Берлин.

В медиите от цивилизования свят веднага тръгнаха коментари, че сега вече хората там ще прогледнат, ще наизлязат по улиците и ще свалят Вожда, което за пореден път показа, че западняците просто изключват, когато се стигне дотам да се проумее руският манталитет.

Като се изключат

рехавите опити за протести на 100-200 души

в Москва и Санкт Петербург, които ще бъдат изприбрани на топло, нищо повече няма да се случи. За редовите руснаци това ще е необходима мярка за защита от Запада, който ги е нарочил и ги е заобиколил отвсякъде.

И ако не се предприеме нещо, според руснака, западняците ще нахлуят, ще унищожат традиционните руски ценнности, ще нахълтат в къщата му, ще се изходят във външната му тоалетна, ще му изпят водката, ще набият жена му, а него ще изнасилят, щото нали са джендъри…

Затова трябва да се правят жертви

на „имени Путина и родина“. И дори да започнат да връщат синовете им в ковчези, те пак няма да възнегодуват, ще пият водка, ще миришат краставички, ще реват на патроитични месни и ще са убедени, че децата им са загинали в защита на свободата.

И това е най-страшното – че голямата част от руския народ

гледа безумията на президента си и кима одобрително

А на него това му развързва ръцете и да прави мобилизации, сега уж частична, утре всеобща.

Така че него народът няма да го спре на каквито и заколения да го прати. Единствената надежда е да му бъде спретнато нещо отвътре и май от това той истински се бои.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...