Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Стефан Шилев, ГЕРБ-СДС: Тепетата, реката и всички проекти на Пловдив остават мои приоритети
Важно ИЗБОРИ 2022 Пловдив Политика

Стефан Шилев, ГЕРБ-СДС: Тепетата, реката и всички проекти на Пловдив остават мои приоритети

Доц. д-р Стефан Шилев
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

По време на мандата си като народен представител в 47-ото Народно събрание и член на комисиите по „Околната среда и водите“ и „Култура и медии“ съм се стремял да работя в интерес на България и на Пловдив. Като представител на опозицията на управлението на четворната коалиция участвах в различни законодателни инициативи, настоявах за увеличение на бюджета на града ни и финансиране на различни важни за Пловдив проекти, като изграждане на Дондуковата градина, реконструкцията на Концертна зала, определяне на място за Дом на операта, отпускане на средства за сгради на Математическа гимназия – Пловдив и ОУ „Драган Манчов“.

С оглед галопиращата инфлация, от ГЕРБ-СДС предложихме увеличаване финансирането на общинските служители, на регионалните структури на МОСВ и на дейците на културата.Противопоставих се на управленския произвол при уволнение на честни служители от държавната администрация.
Ако получа вашето доверие ще продължа да работя, защитавайки интересите на нашия град, настоявайки за съразмерно финансиране от държавния бюджет със София, за обосновано разпределение на евросредствата съобразно целите и приоритетите на държавата и града ни.
Пловдив заслужава по-добра пътна, но също така екологична,рекреационна, културна и спортна инфраструктура – целево финансиране за облагородяване на тепетата на Пловдив, река Марица, удвояване на околовръстния път, продължаване на усилията за реализация на проекта за водоснабдяване от каскада Въча, както и на по-гореизброените проекти.

Всеки пловдивчанин ще може да задава своите въпроси и да споделя идеите си в приемната на народните представители от Пловдив.
На изборите на 2-ри октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в бюлетината.

Доц. д-р Стефан Шилев е на 48 г. От 1998 г. е преподавател в Аграрен университет – Пловдив (дисциплини: Микробиология, Екология на микроорганизмите, Управление на отпадъците, Технологии за преработка на твърди отпадъци). През 2003 г. защитава дисертация по Микробиология в Университета на гр. Кордоба, Испания.

Той е регионален експерт към Европейската федерация по биотехнологии и координатор на български и международни научни проекти.
Бил е директор на дирекция „Екология и управление на отпадъците“ в община Пловдив (2012-2014), директор на РИОСВ-Пловдив (2015-2020) и Председател на Общото събрание на Аграрен университет.
Официален преводач по испански език към МВнР. Женен с две деца. Народен представител в 47-то Народно събрание.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...