Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Спорт » Гришо зарадва децата на София Оупън
Спорт Спорт Важно Тенис

Гришо зарадва децата на София Оупън

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров направи приятна изненада на децата, които подават топките на турнира Sofia Open 2022, той зарадва и доброволците, помагащи на тенисистите да се чувстват като у дома по време на седмото издание на турнира от сериите ATP 250 в София.

Докато подавачите на топки имаха оперативна среща след тренировка на централния корт, а доброволците също имаха специален инструктаж от ръководителите си, изненадващо за всички, се появи Гришо заедно с турнирния директор Кей Годкхинди. Димитров поговори с децата, отговори на въпроси, благодари им за усилията и им пожела успех. Самите деца също пожелаха успех на Григор Димитров пред родната публика в „Арена Армеец“.

Първият мач на любимеца на българските фенове и шампион от 2017 г. на Sofia Open 2022 е утре, 28 септември от 18 часа срещу Иля Ивашка.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...