Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Ботев » Иво Казаков с нова операция
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Иво Казаков с нова операция

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Футболистът на Ботев Пловдив Иво Казаков претърпя нова операция на коляното. Роденият през 2002 година нападател се подложи на нова хирургична интервенция в столична клиника. Талантливият играч се възстановяваше в продължение на 12 месеца от операция, която претърпя през изминалото лято. За този период той вложи много усилия, като със съдействието на медицинския и треньорски щаб на „канарчетата“ успя да пребори проблемите в коляното.

За нещастие, в началото на този сезон нападателят получи нова травма в оперираното коляно. В следващите месеци пловдивчанинът ще премине през познатия път на здрави тренировки и упражнения от докторите и треньорите на Ботев.

Всички в „жълто-черния“ Клуб пожелаваме на Иво Казаков бързо възстановяване и много положителни емоции с любимия клуб на мястото, където нападателят прекара детските си години – стадион „Христо Ботев“, се казва в официално съобщение от Коматево.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...