Новини от Пловдив » Важно » Тони Симидчиева: Гласувайте на 2 октомври, за да си подредим държавата!
Важно ИЗБОРИ 2022 Интервю Мнения Пловдив Пловдив Важно

Тони Симидчиева: Гласувайте на 2 октомври, за да си подредим държавата!

Тони Симидчиева е сред най-популярните общественици в Пловдив. Хотелиер №1 на България за 2018 година. За да успееш, освен да обичаш това което правиш, трябва да имаш и спортен хъс, смята Тони Симидчиева, която преди да пробие в хотелиерския и ресторантьорски бранш, има зад гърба си кариера на състезател по кану-каяк. От това време й е останала дисциплината, стремежът към победата и най-вече чувството за феърплей.

Тони Симидчиева е с преференция 110 в листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив град


– Г-жо Симидчиева, вие сте в листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР-Пловдив град. Кои са вашите приориритети за Пловдив, които ще отстоявате и за които ще лобирате, ако бъдете избрана за народен представител?

– Имам няколко теми, които познавам добре и които са приоритет за мен, важни, не са само за Пловдив, но и за цялата страна, туризъм, култура, промяна в Закона за занаятите и приемане на Закон за браншовите организации.

– Преди месец взехте тежкото решение да затворите ресторант „Одеон“. Като причина тогава посочихте икономическата несигурност. Ако ГЕРБ-СДС управляваше, щеше ли да се стигне затваряне на бизнеси?

– Преминахме през пандемията трудно, но оцеляхме, оказа се, че политическата криза, доведе икономическа с високи и непредсказуеми цени на електроенергията, високи цени на хранителните стоки, липса на подготвени кадри и тежката регулация на този бранш ме накара да взема това тежко решение.

– Г-жо Симидчиева, вие сте известен и уважаван общественик в Пловдив, защо ви е да се хвърляте в политиката? В тези времена все ще се намери някой, който да се нахвърли с черен пиар по вас?

– Всеки трябва да се интересува и занимава с политика и тогава ще имаме добре подготвени и мъдри политици. Много години се занимавам с политика и не се страхувам от очерняне, няма причина за това.

– Така е, имате дългогодишен политически опит, очаквате ли на 2 октомври българите да излязат и да гласуват или много от тях ще си останат вкъщи?

– Очаквам да излязат и да гласуват, въпреки умората от серията избори и разочарованието им от новите политически партии.

– Какво ще призовете хората да направят на 2 октомври?

– Да гласуват, защото всички носят отговорност за това, да има стабилно редовно правителство, което да подреди държавата и спешно да предприеме мерки, които да направят поносими кризите, както от населението, така и от бизнеса.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...