Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Локо » Трибуна „Бесика“ готова за мача с ЦСКА?
БГ Футбол Локо Спорт Спорт Важно

Трибуна „Бесика“ готова за мача с ЦСКА?

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Локомотив Пловдив може да приеме ЦСКА с нова трибуна. Очаква се „Бесика“, където ще се помещават ултрасите на тима, да бъде открита за домакинството срещу „червените“, което по програма е на 1 ноември. То бе отложено от VII-ия кръг заради ангажиментите на „червените“ в Лигата на конференциите тогава.

Клубът и строителите правят всичко възможно секторът да получи всички документите до 1 ноември и да може за домакинството срещу ЦСКА отборът да разчита на още над 2000 привърженици, какъвто е капацитетът. Ако нещо с документите се проточи, следващата опция за отварянето на „Бесика“ е 8 ноември, вторник, когато Локо е домакин на Лудогорец в среща от 17-ия кръг.

Предстои окончателното поставяне на всички седалки. Наскоро е била вкарана вода, а в най-скоро време секторът ще бъде захранен и с ток. Фасадата отвън вече е почти готова, както и вътрешните помещения.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...