Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Убиецът от Околовръстното карал поршето със 195 километра в час
България Важно Инциденти Съд и Прокуратура

Убиецът от Околовръстното карал поршето със 195 километра в час

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!
  • Задържаният остава в ареста

39-годишният Димитър Любенов, който уби човек и рани още двама при тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София онзи ден, е карал със 195 километра в час. Това показва техническата експертиза, оповестена в съдебната зала при гледането на мярката му за неотклонение. Съдът постанови той да остане в ареста за постоянно.

„Съжалявам са случилото си. Не съм искал да стане така. Извинявам се на всички, също и на моето семейство. Не съм карал след употребата на алкохол и наркотици“, заяви задържаният. Експертиза обаче установи в кръвта му кокаин и 1,7 промила алкохол. След катастрофата стана ясно, че той има и още 28 провинения на пътя. Любенов заяви в залата, че се е притекъл на помощ на пострадалите и добави, че бил зашеметен и в шок, но опитал да помогне. След което се разплака пред съдията. Адвокатът му поиска по-лека мярка за неотклонение – домашен арест.

При катастрофата в ранните часове на неделя загина френски гражданин, а други двама, французойка и българин са в болница.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...