Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Удължават частичното бедствено положение заради вълната от мигранти
България Важно Политика Полиция

Удължават частичното бедствено положение заради вълната от мигранти

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Частичното бедствено положение в областите Бургас, Ямбол и Хасково заради миграционния натиск ще бъде удължено. Целта е по-бързо справяне със спешните ремонти на горските пътища. Това съобщи в Ямбол заместник главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев. Частичното бедствено положение за трите области беше обявено на 23 септември.

По думите на Станев пътищата в района на границата са в „безобразно състояние“. „Не състоянието на пътя покрай самото инженерно техническо съоръжение, а проблемът е докато се стигне дотам. Пътищата са изровени с годините, неподдържани са доста години назад“, посочи заместник главният секретар на МВР.

„Взети са необходимите мерки от страна на МВР“, каза още главен комисар Станев. „Проблеми има, но ги решаваме, като се стараем да не командироваме излишни служители от Националната полиция и жандармерията, а ги използваме във вътрешността на страната“, подчерта той.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...