Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Русия: Единодушна подкрепа на референдумите за присъединяване
Важно Войната в Украйна Свят

Русия: Единодушна подкрепа на референдумите за присъединяване

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Окупационните руски власти в четирите украински района, където се проведоха референдуми за присъединяване, докладват единодушна подкрепа на гласувалите за присъединяване към Руската федерация, предаде ДПА. Според администрацията там, след преброяване на гласовете за влизане в Русия в самопровъзгласилата се Донецка народна република са гласували 99 процента, в Луганската народна република – 98 процента. В Запорожието повече от 93 на сто са заявили, че искат да станат част от Русия, а в района на Херсон – над 87 на сто.

Безпрецедентното анексиране на тези територии вероятно ще започне в близките дни. Очаква се, че следващата стъпка ще е назначените от Москва окупационни администрации официално да поискат от руския президент Владимир Путин да бъдат приети в Руската федерация. Кремъл даде да се разбере, че това може да стане бързо.

Киев и много страни от цял свят заявиха, че псевдореферендумите в четирите частично окупирани украински района са незаконни.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изрази задоволство от гласуването. „Резултатите са очевидни. Добре дошли у дома, в Русия!“, написа той в канала си в Телеграм.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...