майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Политика » Избори 2023 » ИЗБОРИ 2022 » Десислава Трифонова: Транспортната свързаност в Пловдивска област е приоритет за ГЕРБ-СДС
ИЗБОРИ 2022 Регион Транспорт

Десислава Трифонова: Транспортната свързаност в Пловдивска област е приоритет за ГЕРБ-СДС

Разширяването на Околовръстното шосе на Пловдив е сред приоритетите, заложени в плана на коалиция ГЕРБ-СДС „България след кризите – план за възстановяване”. При представянето на програмата обектът бе посочен като един от най-важните в сектор „Регионална политика и инфраструктура”. Това съобщи водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдивска област Десислава Трифонова. Тя подчерта, че реализирането на проекта пряко засяга жителите на общините Родопи, Асеновград, Марица и Пловдив.

„Като народен представител от 17-ти МИР няма да пестя сили и енергия удвояването на Околовръстния път да стане факт. Благодарение на управлението на ГЕРБ днес може да видим, че тази натоварена пътна артерия се ремонтира, въпреки трудностите при служебни и редовно правителства на така наречената „промяна”, заяви Десислава Трифонова.

Други транспортни обекти, които имат пряко отношение към свързаността на населените места в Пловдивска област, са разширението на автомагистрала „Тракия” в отсечката между Пловдив и София, както и довършването на околовръстния ринг от Асеновградско шосе до надлез „Скобелева майка”.

„Ние можем и ще го направим, защото сме по-силни от хаоса. Това не са голи обещания. Само един пример ще Ви посоча – Асеновградско шосе. Този път вече е вътрешноградска магистрала, построена по времето на управлението на ГЕРБ с личния ангажимент на премиера Бойко Борисов, а изградените локали са вход улесняват бизнеса в региона”, каза още водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив-област Десислава Трифонова.

На изборите на 2-ри октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в електронната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...