Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Обезценяване? На 40 лева паднал един глас в Долна Митрополия
България Важно ИЗБОРИ 2022 Крими

Обезценяване? На 40 лева паднал един глас в Долна Митрополия

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

В лек автомобил „Ленд Ровър“ , собственост и паркиран пред дома на 57-годишен в село Ставерци, е открита тетрадка с ръкописно изписани на 17 страници, лични данни – три имена, ЕГН-та и номер на лични карти на жители на община Долна Митрополия.

Откритието си МВР е направило по време на специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления срещу политическите права на гражданите. Операцията е проведена в област Плевен. Извършени са проверки на 7 адреса в град Долна Митрополия и село Ставерци.

Според събраната до момента информация мъжът на конкретно място в града е провеждал лични срещи, на които е записвал данни от личните карти на хората и ги уверявал, че ще плати на всеки по 40 лева, след като гласуват за конкретна политическа партия.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, задържани са и още шестима жители на с. Ставерци на 50, 33, 60 и 32 г. и двама на 50 и 52 г. от Долна Митрополия, съпричастни към престъплението. Снети са им обяснения. Работата по случая продължава, съобщават от МВР.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...