Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Двете палати в Международния панаир в пълна готовност да посрещнат предаването на изборите книжа
Градът ИЗБОРИ 2022 Пловдив Политика

Двете палати в Международния панаир в пълна готовност да посрещнат предаването на изборите книжа

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Двете палати в Международния панаир са напълно готови да посрещнат представителите на СИК за предаване на изборните книжа. Създадена е перфектна организация от ръководствата на Районните избирателни комисии в Шеста и Трета палата.

Часове преди приключването на изборния ден главният секретар на Областна управа Пловдив Георги Янев се срещна с представители на ръководствата на 16 РИК и 17 РИК – Минка Сърнешка (секретар на 16 РИК) и Енко Найденов (зам.-председател на 17 РИК), тъй като пряко отговаря за подготовката на изборния процес и подпомага дейността на районните избирателни комисии.

В двете палати са определени достатъчно места за изчакване, обособени са работни гишета за предаване и контрол на изборните книжа. Гарантирано е техническото и информационното обслужване. Още при влизането представителите на СИК ще получават пореден номер, за да няма хаос при предаването на документите. С указателни табели са определени вътрешни маршрути за движение в залите, така че да няма смесване на потоците от хора и да върви по-бързо работата.

Медиите също имат обособени места в залите, за да могат пряко да наблюдават и отразяват финала на изборите в двата многомандатни избирателни района.

В двете палати ще има и персонал, който ще се грижи за почистването и поддръжката на залите и санитарните помещения. Има зони с вендинг автомати, които предлагат топли и студени напитки, както и пакетирани храни.

ОД на МВР осигурява охраната и придвижването на комисиите и книжата. В панаира полицията е определила маршрути за влизане на автомобилите и автобусите, с които ще пристигат членовете на СИК, както и местата за тяхното паркиране.

/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...