Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Рамзан Кадиров стана генерал-полковник от Руската армия
Важно Войната в Украйна Свят

Рамзан Кадиров стана генерал-полковник от Руската армия

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Президентът на Русия ме удостои съсзванието генерал-полковник“, заяви чеченският лидер Рамзан Кадиров в Telegram. „Това е повишение за мен“, доволен е Кадиров. Званието генерал-полковник е третото най-високо командно звание в руската военна йерархия. Назначаването на Кадиров на този чин става в момент, когато украинската армия отблъска силите на Москва в районите, които Кремъл обяви за „руски завинаги“.

Чеченският лидер заяви, че ще направи „всичко, за да приключи бързо специалната военна операция“ – използвайки термина на Кремъл за кампанията му в Украйна. 46-годишният Кадиров е един от най-откровените гласове подкрепящи настъплението на Путин в Украйна. Той е бивш военачалник, който управлява Чечня с широко разпространени нарушения на човешките права, заяви, че Путин „лично“ го е информирал за повишението.

Чеченските части, включително и собствената милиция на Кадиров известна като „Кадировци“, се сражават заедно с редовните руски сили в Украйна. Кадиров подкрепя изцяло кампанията на Путин, като редовно призовава в Украйна да се използват най-драстични тактики. Тази седмица той призова Москва да използва ядрени оръжия с ниска мощност, след като руските войски бяха принудени да се оттеглят от град Лиман. След това заяви, че изпраща трима от своите синове тийнейджъри – на 14, 15 и 16 години – на фронта.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...