Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » В „Западен“ отбелязаха Международния ден на възрастните хора
Градът Пловдив Район Западен

В „Западен“ отбелязаха Международния ден на възрастните хора

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Дни след 1 октомври, от пенсионерски клуб „Отдих“ отбелязаха Деня на възрастните хора. Специални гости на тържеството бяха кметът на район „Западен“ Димитър Колев и заместникът му Димитър Караилиев.

„Благодаря ви за това, че имам възможността да споделя отново този красив празник с вас. Бих искал да изразя моята признателност, уважение и обич към вас. Желая ви здраве, сили, и спокойни дни, бъдете до младите, подкрепяйте ги и им помагайте с мъдростта и безценния житейски опит, който имате“, обърна се към тях Димитър Колев, който беше приветстван от председателя на клуба д-р Лилия Учкунова.

По традиция Международният ден на възрастните хора се отбелязва на 1 октомври, като е утвърден като такъв от ООН през 1990 година. Събитието се отбелязва с дейности за повишаване на емпатията, обществената информираност и чувствителност относно проблемите, с които възрастните хора се сблъскват като проблемите, свързани със стареенето, малтретирането на възрастни хора и други. Това е и ден, в който се отбелязват приносите, които възрастните хора имат към обществото.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...