Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Демерджиев: Свърши времето на беззаконие
България Важно Крими Полиция

Демерджиев: Свърши времето на беззаконие

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!
  • Две жени са арестувани, претърсват се частни адреси

Специализирана полицейска операция се провежда от сутринта в Казанлък и Гурково. Целият град е пълен с полиция. На място са и служители на Специализирания отряд за борба с тероризма и Жандармерията. Тук пристигна и вътрешният министър Иван Демерджиев. Той потвърди, че акцията в Гурково е свързана със стрелбата в града, но целта е и превенция. „Оттук нататък ще следват много подобни акции по отношение на криминални групи в района и ще продължат, докато те приключат с незаконната си дейност. Няма да продължава това някои хора да са над закона“, каза министърът.

„Нека тези лица да очакват полиция, но не тази полиция, която са поставили на колене и смятат, че им служи, а полиция, която ще ги постави там, където заслужават. Причината за тази операция и други, които ще последват, е такава. Причината да съм тук е послание към тези хора и към тези хора на територията на страната. Свърши времето на беззаконие към тях. Това се случва от последните години и искаме да сложим край на това нещо“, каза Демерджиев. По думите му все още няма задържан за стрелбата в Гурково.

В хода на специализираната полицейска операция към момента са арестувани две жени, вероятно по направление борба с наркотрафика. Проверени са 80 МПС-та и 136 лица. Съставени са 3 електронни фиша, 3 акта за установени административни нарушения, връчени са 90 електронни фиша, образувано е 1 досъдебно производство. Извършени са проверки на търговски обекти, къщи за гости и други.

За катастрофата на Околовръстното Демерджиев каза, че апелира прокуратурата да даде на медиите подробности по делото. Заяви, че в МВР много добре си знаят правомощията, но в случая са били подведени от страна на прокуратурата, без да уточни какво има предвид.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...