майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Бизнес » МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ се завръща от 27 до 29 октомври в Панаира
Бизнес Градът Здраве Пловдив

МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ се завръща от 27 до 29 октомври в Панаира

Най-авторитетният делови форум за медицина, стоматология и фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ се завръща със своето 26-о издание. То ще се проведе от 27 до 29 октомври 2022 в Международен панаир Пловдив.

Форумът ще представи най-актуалните тенденции и научни постижения в различни медицински области, както и новостите в лечебната практиката. Събитието ще събере здравни експерти, стоматолози и лекари от цяла Европа с водещи производители и представители на денталната , фармацевтичната и медицинска индустрия.

Изложителите обещават множество премиери на техника, продукти и консумативи, презентации на лазерни и нанотехнологии в лечебния процес. Производители и дистрибутори ще представят най-ефикасните биологични терапии в имплантологията, пародонтологията и оралната хирургия, лазерна дентална и естетична медицина , пълна дигитализация на лечебния процес.

Водещи компании ще демонстрират оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства. Изложителите показват иновации от последно поколение, ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение. Близо 40% от изложителите тази година са чуждестранни фирми.

Успехът на МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ се дължи на факта, че обединява експертност, иновации, информация и контакти, за да улеснява взаимодействието между науката и бизнеса с цел новите открития бързо да навлязат в практиката./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...