майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Концерт събира пари за наводнените села в Карловско
България Важно Карлово Култура Регион

Концерт събира пари за наводнените села в Карловско

Благотворителен концерт „Приятели, помагайте“ събира пари за пострадалите от наводненията в Карловско. Събитието е на 31 октомври 2022 г. (понеделник) от 19,00 часа в зала 1 на НДК.
Чрез концерта ще съберем средства за основен ремонт на няколко къщи от пострадалите от наводненията в Карловските села Слатина, Богдан и Каравелово, както и цялостното обзавеждане на по-малко пострадали къщи с мебели, бяла техника и различни консумативи, казват организаторите. Част от събраните средства ще бъдат и за изгражданата от нас „Къща на щастието“. Преди една година се събрахме с няколко приятели и купихме къща, в която да настаним безвъзмездно две деца, останали без родители. Къщата беше в лошо състояние. Започнахме ремонт, но, за жалост, не ни достигат финансови сили, за да я довършим, защото в момента насочваме всички си възможности към други непредвидени спешни каузи.
Организираме благотворителния концерт, за да спасим няколко семейства и деца от бедата, в която се намират. Абсолютно всички средства от събитието ще се използват по предназначение – да довършим „Къщата на щастието“ и да настаним децата, както и да помогнем на нашите „братя и сестри“ от тежко пострадалите села да продължат нормалния си начин на живот.
В концерта ще вземат участие редица имена от българската естрадна и рок музика, както и едни от най-популярните фолклорни изпълнители, оркестри и танцови ансамбли на България. Всички изпълнители, потвърдили участието си в благотворителния концерт, ще пеят напълно безвъзмездно. Зрителите ще чуят и видят изпълнения на най-известните и обичани български песни. В залата ще присъстват и множество „последователи на доброто“, доброволци и приятели.
Благотворителният концерт е организиран от платформата „Приятели, помагайте“. Тя е създадена на 24 април 2016 г. В момента обединява над 100 000 последователи. До днес сме успели да помогнем на над 10 000 семейства в неравностойно положение. Помощта се изразява в основен ремонт на жилища, обзавеждане, помощни средства за трудноподвижни хора и редица различни благотворителни акции – помощ при извънредни положения като наводнения, пожари и други. Платформата е получила различни признания и награди, сред които „Будител на Годината‘‘, награда от Столична Община, както и от редица други общини. Финансирането на платформата е изцяло и единствено от средства на приятели – без спонсори, субсидии, проекти от държавата или от Европа, казват организаторите на концерта.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...