майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Бизнес » Здравният министър откри „Медикус, Денто, Галения“
Бизнес Градът Пловдив Пловдив Важно

Здравният министър откри „Медикус, Денто, Галения“

Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев откри 26-а изложба за медицина, фармация и стоматология „Медикус, Денто, Галения“ в Панаира. Той поздрави участниците във форума, 40 процента от които са чуждестранни фирми.

„На този форум ще бъдат представени най-актуалните тенденции на научния прогрес в медицината“, каза министър Меджидиев при откриването. Главният директор на Пловдивският панаир Иван Соколов също подчерта, че бъдещето на индустрията в областта на здравеопазването тръгва от тук.Изложбата по традиция показва най-новите тенденции и научни постижения в медицината и лечебната практиката. В Пловдив се събират здравни експерти от цяла Европа с водещи производители и представители на денталната, фармацевтичната и медицинската индустрия.

Организаторите са подготвили множество премиери на техника, продукти и консумативи, презентации на лазерни и нанотехнологии в лечебния процес. Тази година иновациите са ориентирани предимно към поставяне на по-точни диагнози и по-бързо лечение.

В Панаира днес започна и третото издание на международната изложба „ТексТейлър Експо“. Изложението е единственото за текстил и мода и е едно от най-големите на Балканите.

Акцент на експото са производители от Индия и Пакистан, които представят продукти и суровини за производителите на дамско, булчинско и вечерно облекло.

Висококачественият памук от Индия търси пробив на пазара в България и на Балканите директно, без посредничеството на големите търговци от Турция. Двете изложби са обединени от лайт мотивите „Естетика и креативност“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...