майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Бизнес » Здравният министър откри „Медикус, Денто, Галения“
Бизнес Градът Пловдив Пловдив Важно

Здравният министър откри „Медикус, Денто, Галения“

Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев откри 26-а изложба за медицина, фармация и стоматология „Медикус, Денто, Галения“ в Панаира. Той поздрави участниците във форума, 40 процента от които са чуждестранни фирми.

„На този форум ще бъдат представени най-актуалните тенденции на научния прогрес в медицината“, каза министър Меджидиев при откриването. Главният директор на Пловдивският панаир Иван Соколов също подчерта, че бъдещето на индустрията в областта на здравеопазването тръгва от тук.Изложбата по традиция показва най-новите тенденции и научни постижения в медицината и лечебната практиката. В Пловдив се събират здравни експерти от цяла Европа с водещи производители и представители на денталната, фармацевтичната и медицинската индустрия.

Организаторите са подготвили множество премиери на техника, продукти и консумативи, презентации на лазерни и нанотехнологии в лечебния процес. Тази година иновациите са ориентирани предимно към поставяне на по-точни диагнози и по-бързо лечение.

В Панаира днес започна и третото издание на международната изложба „ТексТейлър Експо“. Изложението е единственото за текстил и мода и е едно от най-големите на Балканите.

Акцент на експото са производители от Индия и Пакистан, които представят продукти и суровини за производителите на дамско, булчинско и вечерно облекло.

Висококачественият памук от Индия търси пробив на пазара в България и на Балканите директно, без посредничеството на големите търговци от Турция. Двете изложби са обединени от лайт мотивите „Естетика и креативност“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...