Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Откриха 29-я италиански фестивал на красотата и прическата
Градът Пловдив Пловдив Важно

Откриха 29-я италиански фестивал на красотата и прическата

„Италианският фестивал на красотата и прическата е феноменално явление и ключово събитие в света на модата. За своята 20-годишна история той се изгради като авторитетна сцена за творчество и изкуство, но и като платформа за делови контакти. Тук се представят не само актуалните тенденции, тук се формират вкусове, стилове и посоки за развитие“. Това каза при официалното откриване на събитието в Палата №3 главният директор на Международен панаир Пловдив доц. д-р Иван Соколов. Той изрази увереност, че и 29-ото издание на форума ще се превърне в празник и незабравимо преживяване за професионалисти и любители. Доц. Соколов поздрави екипа на „Италиански фестивал на красотата“ ООД за креативността и енергията, които влагат в организирането на фестивала.

Президентът на фирмата Давиде Кристиано сподели, че в това 20-годишно приключение е благодарен за подкрепата на съпругата си Адел и за помощта на г-жа Рада Сариева. В речта си той подчерта, че организирането на такова мащабно събитие е невъзможно без страст и решителност. По думите му форумът ще продължи да се развива, защото Италия има какво да покаже на света – мода, култура, изкуство, храна, а 20-годишнината е начална точка за всички бъдещи предизвикателства пред „Произведено в Италия“.

29-ят италиански фестивал за красота и прическа започна с химните на Република България и на Република Италия. Лентата пред експозиционната Палата №3 преряза председателят на Обединението на италианските фирми у нас – Confindustria, Джузепе Санторели, който живее в Пловдив. На официалната церемония присъстваха заместник областният управител на Пловдив област г-жа Даниела Николова, г-жа Величка Гергова, почетният консул на Р Италия в България г-н Джузепе де Франческо, представители на италианския бизнес, стилисти, колористи и коафьори с международно признание.

От името на „Кристиан оф Рома“ Луиджи Кристиано връчи два приза по повод 20-годишното партньорство с италианската компания „БЕС“. Почетните статуетки приеха президентът на компанията Серджо Фрегули  и арт директорът Савери Палма.

С официална презентация на прически от висшата мода многократните шампиони на Италия и световни съдии Клаудио Янотта, Крис Греко, Джузепе Салцано завършиха бляскавата церемония по откриването на 29-я фестивал. Тридневният фест в Палата №3 е наситен със шоупрограми, ревюта, демонстрации, презентации, семинари и конкурси.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...