Новини от Пловдив » Градът » Откриха 29-я италиански фестивал на красотата и прическата
Градът Пловдив Пловдив Важно

Откриха 29-я италиански фестивал на красотата и прическата

„Италианският фестивал на красотата и прическата е феноменално явление и ключово събитие в света на модата. За своята 20-годишна история той се изгради като авторитетна сцена за творчество и изкуство, но и като платформа за делови контакти. Тук се представят не само актуалните тенденции, тук се формират вкусове, стилове и посоки за развитие“. Това каза при официалното откриване на събитието в Палата №3 главният директор на Международен панаир Пловдив доц. д-р Иван Соколов. Той изрази увереност, че и 29-ото издание на форума ще се превърне в празник и незабравимо преживяване за професионалисти и любители. Доц. Соколов поздрави екипа на „Италиански фестивал на красотата“ ООД за креативността и енергията, които влагат в организирането на фестивала.

Президентът на фирмата Давиде Кристиано сподели, че в това 20-годишно приключение е благодарен за подкрепата на съпругата си Адел и за помощта на г-жа Рада Сариева. В речта си той подчерта, че организирането на такова мащабно събитие е невъзможно без страст и решителност. По думите му форумът ще продължи да се развива, защото Италия има какво да покаже на света – мода, култура, изкуство, храна, а 20-годишнината е начална точка за всички бъдещи предизвикателства пред „Произведено в Италия“.

29-ят италиански фестивал за красота и прическа започна с химните на Република България и на Република Италия. Лентата пред експозиционната Палата №3 преряза председателят на Обединението на италианските фирми у нас – Confindustria, Джузепе Санторели, който живее в Пловдив. На официалната церемония присъстваха заместник областният управител на Пловдив област г-жа Даниела Николова, г-жа Величка Гергова, почетният консул на Р Италия в България г-н Джузепе де Франческо, представители на италианския бизнес, стилисти, колористи и коафьори с международно признание.

От името на „Кристиан оф Рома“ Луиджи Кристиано връчи два приза по повод 20-годишното партньорство с италианската компания „БЕС“. Почетните статуетки приеха президентът на компанията Серджо Фрегули  и арт директорът Савери Палма.

С официална презентация на прически от висшата мода многократните шампиони на Италия и световни съдии Клаудио Янотта, Крис Греко, Джузепе Салцано завършиха бляскавата церемония по откриването на 29-я фестивал. Тридневният фест в Палата №3 е наситен със шоупрограми, ревюта, демонстрации, презентации, семинари и конкурси.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...