Новини от Пловдив » България » Станислав Анастасов, ДПС: Има чат за комисиите, в който участват Петков и Василев
България Важно Политика

Станислав Анастасов, ДПС: Има чат за комисиите, в който участват Петков и Василев

Станислав Атанасов, народен представител от ДПС

„Има общ чат за комисиите, в който участват Кирил Петков и Радостин Василев. ДПС заяви последна онези комисии, които не бяха заявени. Никой не искаше финансовата, никой не искаше тази по вътрешна сигурност, както и Комисията за децата, младежта и спорта. Това е лесно доказуемо. Никола Минчев или Кирил Петков да си извадят телефоните и да покажат целия чат“, заяви депутатът от ДПС Станислав Анастасов по повод възникналите скандали в Народното събрание около формирането на постоянните комисии.

„Оставяме дневния ред на обществото, страховете за зимата, притесненията за инфлацията и се занимаваме с един такъв казус. Това, което е говорено на председателски съвет, може да се коментира от председателите на партиите. Комисията не беше заявена от никого. Заявили сме го още в самото начало. Ние искаме Комисията по въпросите за децата, младежта и спорта“, подчерта Атанасов.

„Не може цялата държава да се занимава с г-н Радостин и той да е по-важен от Народното събрание, президентството и Министерския съвет и сега ние три дни да се занимаваме с личен казус и мераци, за да може някой да бъде някъде, за да води реваншистка политика“, добави народният представител от ДПС.

„Има конституционно мнозинство в зала по еврото, както и по други въпроси. Друг е въпросът как тези политики и заявки могат да се превърнат в действия“, коментира Анастасов.

„Добрият тон включва подкрепа към всеки мандат, който си поставя за дневен ред този на българските граждани. Ще правим това, което правим и досега. Ще отстъпваме там, където е необходимо, както направихме и с комисиите, за да може да върви диалога между всички. Виждаме, че един човек се опитва да кара цялата си парламентарна група да минира парламентарния процес – това не е продуктивно“, категоричен е той.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...