Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Спират движението на границата с Турция за една нощ
България Важно

Спират движението на границата с Турция за една нощ

На всички гранични пунктове на българо-турската граница ще бъде преустановено преминаването на моторни превозни средства от 22 часа днес до 6 часа на 30 октомври. Причината – актуализиране на информационните системи от турска страна, посочват от МВР.

Ограничението се отнася за всички видове превозни средства, в двете посоки на трите гранични пункта с България – Капитан Андреево, Лесово и Малко Търново.

Според информация на сайта на МВР на границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Русе“, ГКПП „Видин“, ГКПП „Никопол“ и ГКПП „Кардам“ за товарни автомобили на изход. Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа“/“Липница“ и „Крушари“/“Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа. На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През съвместните гранични пунктове „Златоград“/ „Термес“ и „Ивайловград“/„Кипринос“ могат да преминават само леки коли и микробуси, съобщава БТА.

На границите със Сърбия и с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...