Левицата 14
Новини от Пловдив » Градът » Бойко насмете всички на Колежа: От вторник пращам свой човек на оперативките
Градът Пловдив Пловдив Важно

Бойко насмете всички на Колежа: От вторник пращам свой човек на оперативките

„Няма да позволя да ме нервират. Искам, като дойда на мач на Ботев, да не ме вали дъжда! Има проект, трябва да се изпълни. Защото утре ще ме питат, защо отидоха 50 милиона, а феновете не му се радват. Гледам, че днеска в неделя много работници има. Значи, трябва да идвам често тука, и без това Пловдив ми е любим град. Защото ми казват едни приятели, че през седмицата не се работи колкото днес. А те не ме лъжат. Тука нали имате денонощна камера? Може да ми пуснете един сигнал от нея и всяка сутрин да им правим развод ,както навремето в МВР беше“, понахока всички отговорни за стадиона бившият премиер.

На обясненията на присъстващите представители на фен клубовете, че не получават от общината никаква информация ще стигнат ли парите за доизграждането на стадиона с козирка и на четирите трибуни, каквото е декларираното им желание, Борисов се обърна към зам.-кмета по строителството Пламен Райчев. „За покриването на стадиона не мога да кажа, дали ще стигнат 12-те милиона, възможно е да стигнат за металните подпори, но не и за цялата козирка“, каза Пламен Райчев.

„Чакай сега, в Хисаря ми казахте 8 милиона, изтеглихте 12, а сега ми казвате, че няма да стигнат“, пресече го Борисов и видимо изнервен отсече: „Ще направим така, всеки вторник на вашата оперативка за стадиона, ще пращам моя строителен техник да следи нещата.“

„Виждам, че напредъкът е добър, тревата е нова, искам това да е образец, бая пари струва, трябва да се изпипа и да се направи. Искам да е еталон, за да може строителният надзор да се прилага и при строежа на другите стадиони. Което зависеше от мен и държавата, направихме. Ще го завършим, за да се играе тук мач за суперкупата на Европа, това е договорено. Винаги, като жест, дават финал, защото държавата е инвестирала. Ако се изложите вие, ще се изложим ние и само ще им слушаме приказките. На феновете съм обещал, така че строителите се стягайте. Стягайте се. Големите отбори трябва да имат хубави стадиони. На Лудогорец, на Арда Кърджали помагаме. Сега, ако знаете левскарите как завиждат! Аз не виждам през последните две години нещо да правят, нека някой да ми покаже“, каза още Борисов.

 

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...