A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Важно » Пращат на съд Красимира от Кючука, размазала с гира главата на любимия
Важно Крими Пловдив Пловдив Важно Съд и Прокуратура

Пращат на съд Красимира от Кючука, размазала с гира главата на любимия

Архив

Окръжна прокуратура – Пловдив предаде на съд обвиняемата Красимира Л. от кв. Кючук Париж, която уби гаджето си Боян, като му размаза главата с гира.

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 36-годишната Красимира Л. Тя е предадена на съд за това, че на 21.10.2021 г. в гр. Пловдив, умишлено е умъртвила Боян И., на 28 г., като убийството е извършено с особена жестокост – престъпление по чл. 116, ал. 1, т.6, вр. чл. 115 от Наказателния кодекс.

Красимира Л. и пострадалият се познавали. Те поддържали приятелски отношения. За определен период Боян И. се пренесъл да живее в апартамента на жената в гр. Пловдив, а след това тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това отново продължили да се срещат. Красимира Л. живяла за кратко и в манастир. Когато се прибрала, подновила срещите си с Боян И.

На 20.10.2021 г. двамата се видели в дома на обвиняемата. Боян И. казал, че не се чувства добре, но тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си. Красимира Л. продължила да го търси по телефона.

На 21.10.2021 г. пострадалият отново отишъл в апартамента на К.Л.  Тя поискала да излязат навън. Боян И. отказал, защото не се чувствал добре.  Красимира Л. отново не му повярвала. Тя взела метална гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата на пострадалия. Боян И. e починал от получената тежка черепно-мозъчна травма според заключението на съдебномедицинската експертиза.

Красимира се опитала да заличи следите от престъплението, но след като съседи започнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред свидетел.
Обвиняемата Красимира Л. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ и се намира в затвора.
Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...