майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Безумец с „Ауди“ направи опит да убие семейство на АМ „Тракия“
България Важно Инциденти Крими

Безумец с „Ауди“ направи опит да убие семейство на АМ „Тракия“

Грозен акт на шофьор на магистрала „Тракия“ едва не доведе до трагедия. Случаят е от днес на обяд в района преди Пазарджик.

Мъж е изпреварвал голяма колона от тирове, когато „рали състезател“, шофиращ с висока скорост го застигнал и преследвал плътно до бронята. Накрая се стигнало изключително рисково изпреварване отдясно, предаде GlasNews.

Вижте целия разказ на Венелин Лахчански:

Шофирам в мъглата посока Пловдив около 11:30 часа и малко преди Пазарджик настигам доста голяма колона от тирове. Поглеждам в огледалото и след като не видях автомобил, пуснах мигач, ускорих до 140 км и започнах да изпреварвам.
 
Някъде на средата на колоната зад мен буквално долетя (сигурно с 200 км) едно „Ауди“ комби (предполагам А6)със софийска регистрация (не успях да запиша целия номер). Въпреки, че очевидно няма къде да му направя път (игнорирайки факта, че се движа с максималната допустима скорост) този плазм*дий се залепи за задната ми броня, то не бяха клаксони, фарове…

Тъкмо наближи края на колоната и вече бях готов дадам десен мигач и да се престроя, когато човекоподобното реши да изпревари от дясно засичайки първо камион в дясна лента, а след това и мен пращайки ме в мантинелата. Само късмет спаси мен и семейството ми.
 
Ако този индивид е в групата – олигр*фен, това което направи е опит за телесна повреда (или убийство) срещу 4 човека(двама възрастни и две деца)!

Съжалявам, че не успях да запиша номера ти, за да подам сигнал към КАТ.
 
Опитай да намериш една работеща мозъчна клетка в празното пространство над врата ти, за да помислиш, че има хора на пътя, които просто искат да пътуват безопасно. И последно – дано оцелееш без да нараниш някого, шофирайки така.
 
За щастие наистина няма сериозно пострадали в случая, но не винаги е така.
 
Потребителите в мрежата съветват мъжа да се оборудава с видеорегистратор, за да има повече шансове срещу подобни шофьори.

Апелираме водачите да внимават с шофирането по магистрала „Тракия“, още повече с усложняването на пътната обстановка в следващите месеци.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...