Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Черна статистика: 674 катастрофи с 36 жертви и 836 ранени в Пловдивско през тази година
Градът Инциденти Пловдив

Черна статистика: 674 катастрофи с 36 жертви и 836 ранени в Пловдивско през тази година

Снимката е илюстративна

От началото на годината на територията на Пловдивска област са регистрирани 674 пътни произшествия с 36 загинали и 836 ранени. В сравнение с миналата година катастрофите с травматизъм са с 35 повече, съобщиха от ОД на МВР – Пловдив.

Увеличение се отчита и при жертвите – с 8, както и при ранените – с 13. Сред основните причини за възникване на транспортни злополуки са нарушения, извършени от водачи на МПС – движение с несъобразена скорост, отнемане на предимство, навлизане в насрещно движение, излизане извън пътното платно.

На 20 ноември отдаваме почит към загиналите и ранените при пътнотранспортни произшествия. От 11 ч. в Митрополитски храм “Света Марина” в Пловдив ще бъде отслужена заупокойна молитва. На панихидата ще присъстват кметът Здравко Димитров и заместникът му по транспорта Тодор Чонов, директорът на областната дирекция на МВР старши комисар Васил Костадинов, началникът на отдел “Охранителна полиция” комисар Костадин Костов, началникът на сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Йордан Милушев./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...