майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Световен Футбол » Морган Фрийман на откриването: Да се обединим, миг, който ще събере всички ни
Катар2022 Световен Футбол Спорт Спорт Важно

Морган Фрийман на откриването: Да се обединим, миг, който ще събере всички ни

Холивудската знаменитост Морган Фрийман започна церемонията по откриването на Мондиал 2022 в Катар. Известният актьор бе гласът зад кадър, с който тръгна спектакъла, но той се появи и на сцената в ролята на разказвач. Фрийман отправи към света думи за обединение и съпричастност:

„Тръгнах на пътешествие по суша и вода по време на което научих, че ние мечтаем. От момента, в който сме в утробата на майката, ние се движим, пътуваме, мечтаем за живот. Растем, а с нас расте и страстта ни. Мечтата ни става все по-голяма и по-голяма. От тази земя чухме зов към света да се свържем, да се обединим, дори и само за миг, миг, който ще събере всички ни. По време на това пътешествие с мен бяха изтокът и западът. Заедно ние имахме една цел.

Чух нещо в далечината. Нещо красиво. Но не просто музика и призив за забавление, за празник. Всичко това е толкова непознато и ново. Всичко, което бях виждал, бе просто една земя, която бедстваше. Със семейства, които бяха забравени. И изведнъж спрях да чувам гласа. Заповядай, добре дошъл! Това е покана към целия свят.“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще гласувате ли на местните избори на 29 октомври?

Покажи резултатите

Начална дата: 03.10.2023 @ 15:05 | Крайна дата: 03.11.2023 @ 15:05

Зареждане ... Зареждане ...