Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Ще искат най-тежката мярка за убиеца на Фанка
Важно Инциденти Крими Регион

Ще искат най-тежката мярка за убиеца на Фанка

От прокуратурата ще поискат най-тежката ограничителна мярка за неотклонение – задържане под стража за убиеца на Фанка от Пъдарско. Мярката срещу Александър Пашов ще бъде пледирана в Окръжен съд – Пловдив в сряда, съобщава наблюдаващият прокурор Димитър Молев.

Прокуратурата работи по основна версия убийство от ревност. Така обвинението срещу извършителя е все още в работен вариант и е за убийство по чл. 115 от НК. Деянието се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години. Събраните доказателства са в процес на анализ и за момента все още не са достатъчни, за да се преквалифицира обвинението в чл. 116 за убийство, извършено по особено жесток начин, обяснява прокурор Молев. Не са открити и данни Александър да е имал съучастници. Все още е рано да се посочи механизма на убийството и оръжието на престъплението, от прокуратурата не съобщават и подробности за доказателствата.

Убитата Фанка оставя две деца, които са били гледани от родителите на обвиняемия от момента, в който тя е напуснала семейното жилище и започнала да живее другаде. И в момента децата се намират при родителите на Александър. Делото е в много ранен етап и е частично изяснено, коментират от прокуратурата.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...