Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Манолова: Само Нинова не е разбрала, че организатор на новото ляво обединение е Паскалев
България Важно ИЗБОРИ 2022 Политика

Манолова: Само Нинова не е разбрала, че организатор на новото ляво обединение е Паскалев

Мая Манолова

БСП са хилядите честни, работливи, отдадени на левите идеи и ценности хора. Нинова и частният клуб около нея просто ги осребряват. Тази измишльотина, че Първанов организира днешното събиране, е непочтено внушение от страх, че хора с авторитет в левицата стават инициатори на тази среща. Това заяви по повод учредяването на нов ляв проект Мая Манолова, лидер на „Изправи се. БГ“.

В ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS Манолова каза още, че левицата се намира в будна кома. „Вместо това да предизвика загриженост у лидера на най-голямата лява партия, тя се занимава със своето оцеляване. Нинова не е осъзнала, че тя не е обединителят на ляво мислещите хора. От 2017 г. насам загуби 500 000 гласа. Вместо да потърси отговорността в себе си, тя се опитва да действа като монополист в лявото. Само Нинова не е разбрала, че организатор на обединението е Костадин Паскалев и хора, които не са сред послушковците ѝ“, подчерта тя.

Според нея БСП е отстъпила от нуждите на обществото. „Огромна е необходимостта от ляво обединение и силна левица. Нито хартиената бюлетина, нито слугинажа пред ГЕРБ и ДПС са важни. Трябва да поставим приоритети като доходи, цени, енергийна бедност, инфлация, дългово робство. Ще предложим обединение около силни общи леви листи на предстоящите местни избори, така че да не се разделят гласовете на ляво мислещите хора“, разкри Манолова./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...