Новини от Пловдив » Важно » Зов за помощ! Изгоря домът на шампионката Лиляна Георгиева
Важно Инциденти Истории Пловдив Пловдив Важно Посоки

Зов за помощ! Изгоря домът на шампионката Лиляна Георгиева

Пожар нанесе сериозни щети в дома на лекоатлетката Лиляна Георгиева, която като малка беше известна с прякора Детето-чудо. 22-годишната пловдивчанка разказа за кошмара, след който на този етап остава без дом. Георгиева моли за помощ, за да възстанови жилището си.

„Претърпях бедствие. При късо съединение ми изгоря домът. За щастие аз пострадах малко, но щетите по жилището са огромни. Имам нужда от климатик, готварска печка, кухненски бокс, аспиратор, диван, маса, столове, хладилник, телевизор, гардероб, матрак.

Контакт за връзка 0895856530″, написа Лиляна Георгиева в социалните мрежи и показа снимки от пожара в дома си.

Приятелката ѝ Полина Макаева във „Фейсбук“:

„Една от гордостите на България, доказала се многократно, едно момиче с много хъс и упоритост, с безброй спечелени национални титли, европейски и световни отличия в средните и дълги бяганията, с принос и отлични резултати в леката Атлетика – Царицата на спорта… сега има нужда от нашата подкрепа!

Много малко от Вас ще забележат изгорелите купи и дипломи. И само някои от нас ще разберат колко много значат те за един спортист, а именно всичко. Нека помогнем на Лили да поправи щетите от един инцидент и осигури уюта и нормалните условия в дома си. Вярвам, че Лили – Детето-чудо ще се справи и с това препятствие и с усмивка ще продължи напред!“.

Лекоатлетката Лиляна Георгиева е многократна шампионка на България в различни дисциплини, както и Балканска шампионка на 800 метра в зала за 2022 г.

БАНКОВАТА Й СМЕТКА:

IBAN BG08BPBI79244075130001

ЛИЛЯНА ГЕОРГИЕВА

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...