Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » Проф. Моллов към Випуск 2022: УХТ ще остане отворен за вас за съвет и подкрепа!
Агро Бизнес Мнения

Проф. Моллов към Випуск 2022: УХТ ще остане отворен за вас за съвет и подкрепа!

Проф. Пламен Моллов говори пред Випуск2022

Уважаеми г-н министър на земеделието, Уважаеми родители и гости, Скъпи абсолвенти,

Развълнуван съм от днешния празник, опитвам се да си представя как се чувствате вие и естествено се връщам към времето, когато аз се дипломирах в нашия университет.

Тази полукръгла аула ми прилича на едно орлово гнездо, а вас виждам като малки орлета, готови да разперят криле към големия свят. Това, което се надявам да запомните от моите думи днес е, че вие не си тръгвате от УХТ.

Пред вас е следващата житейска и професионална стъпка, но вратите на нашата Alma Mater Alimentorum ще останат винаги отворени за вас и независимо дали по пътя ви напред ще бъдете изправени пред професионални проблеми или ще постигате забележителни успехи, във всеки миг бъдете сигурни, че можете да се върнете тук и да потърсите съвет и подкрепа, за да преодолявате трудностите или да споделите постиженията си с вашите преподаватели и по-млади колеги.

Виждам усмихнатите ви лица и бих искал да ви вдъхна цялата увереност, че заради усилията и труда, които сте положили, заслужавате да бъдете смели в мечтите си, да гледате далеч напред и нагоре. Вярвам, че сред вас са бъдещите собственици или директори на глобални компании, бъдещи министри на образованието или на земеделието и храните, както и бъдещи ректори на УХТ.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...