майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Свят » Безредици в Солун заради простреляно от полицията момче
Балкани Свят

Безредици в Солун заради простреляно от полицията момче

Служители на полицията за борба с безредиците участваха в няколко сблъсъка в понеделник вечерта пред болница „Хипократ“ в Солун, където е настанен тийнейджър, който беше прострелян от полицай по-рано през вчерашния ден. По служителите на реда са хвърляни бутилки и столове, а те са отговорили със сълзотворен газ, пише гръцкият вестник „Катимерини“.

Полицаят, прострелял тийнейджъра, е обвинен в опит за непредумишлено убийство. 16-годишното момче е било ранено по време на автомобилно преследване в Солун рано сутринта в понеделник.

Според полицията преследването започнало около 1 часа след полунощ, когато в полицията било съобщено, че непълнолетният е заредил пикап на бензиностанция и си е тръгнал, без да плати. Полицаите са открили автомобила, но тийнейджърът е отказал да спре и се е опитал да избяга, извършвайки опасни маневри. Когато се опитал да се блъсне в полицейски мотоциклет пред него, двамата полицаи го простреляли, след което младежът се е блъснал в стена.

Той е претърпял продължителна операция за отстраняване на куршум от главата и след това е приет в интензивно отделение. Състоянието му се определя като тежко. Срещу него е повдигнато обвинение и за опит за умишлено убийство.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...