Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » „В и К“ – Пловдив се възмути от народния гняв, изпрати право на отговор
Бизнес Важно Община Пловдив Пловдив Важно Район Южен Транспорт

„В и К“ – Пловдив се възмути от народния гняв, изпрати право на отговор

Ръководството на дружество „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив намира за необходимо да изрази позиция по повод тиражирана информация на 7.12.2022 г.

Публикуваме позицията без редакторска намеса:

Уважаеми пловдивчани, съграждани и клиенти,

Дейността на стратегическо държавно дружество за региона, каквото е „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Пловдив, е публична като изпълнение и изцяло законово регламентирана като процедури. Да показваме какво вършим, по какви процедури, срокове, договори и изпълнители, е система, по която работим непрекъснато. Като воден оператор с управител инж. Огнян Кулишев, от август 2021 и до момента основното ни задължение и цел е да предоставяме непрекъсната и качествена услуга по водоснабдяване и канализация. Ние я следваме, въпреки всички трудности. Целият списък от инфраструктурни инвестиции на дружеството за този период е сериозен като обем и публичен като изпълнение. Показателно за начина, по който работим , е фактът, че Бизнес планът на Дружеството за новия регулационен период 2022- 2026 година е защитен успешно и приет от КЕВР.

Съзнаваме, че изпълнението на всичките ни ангажименти е свързано с интересите на потребителите и носим ключова отговорност към ВиК инфраструктурата на Пловдив и областта. Стараем да даваме максимална публичност на случващото се по проекти, срокове, етапи и временни неудобства за пътния трафик и населението. Дружеството прави инвестиции за милиони левове, кандидатства и печели проекти, възлага и изпълнява процедури по обществени поръчки. Същите са законово защитими и обществено достъпни като проследяване за всеки, който проявява интерес.

За изпълнението на поставените цели  работим отговорно като екип, но реагираме категорично срещу всеки злонамерен опит да се провокира напрежение и създаде умишлена настройка на обществото срещу „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив и мениджърския му екип. Още повече, когато това се прави с  анонимни и абсолютно несъстоятелни внушения за злоупотреби и тяхното безотговорно хвърляне в публичното пространство. Такъв открит опит за натиск, извършен анонимно и през територия, претендираща за медия, е недопустим и се носи отговорност за това. Настоящият период, когато е в ход процедура, с която държавата през оторизираните си структури в сектора ще проведе конкурс за длъжността управител,  е напрегнат. Именно затова е недопустимо да се упражнява умишлен натиск, при това и анонимен, за провокиране на напрежение върху работата на дружеството.

 

Още по темата – само факти

В и К скрои предпразничен номер с транспортния ад в „Южен“

Пълна мундарщина! ВиК дойде, разкопа и заряза ей, така (ВИДЕО, СНИМКИ)

„В и К“ – Пловдив пак си „остави ръцете“! Втори месец прахоляк и кал в центъра

Река бликна на улица „Върховръх“

Докога мърлящини? „В и К“ замаскира с кал и асфалт тротоар на централна улица в Пловдив

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...