Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » „Гражданска отговорност“ поскъпва за ЧНГ 2023
Бизнес България Важно Портфейл

„Гражданска отговорност“ поскъпва за ЧНГ 2023

Гражданска отговорност

Комисията за финансов надзор одобри по-високи вноски на застрахователите, предлагащи застраховка „Гражданска отговорност“. По предложение на Съвета на Гаранционния фонд КФН определи вноската на застрахователите, предлагащи у нас застраховка „Гражданска отговорност” към Фонда за незастраховани моторни превозни средства да стане 12.50 лв. за всяко застраховано МПС.

Размерът на вноската на застрахователите, предлагащи застраховка „Злополука” на пътниците в средствата за обществен превоз не се променя и остава 0.15 лв. за всяко място, без това на водача.

Вноската към Обезпечителния фонд пък става 3.50 лв. за всяко застраховано МПС по „Гражданска отговорност“, посочиха от КФН. Общо вноската към Гаранционни фонд на всяко едно застраховано МПС по „Гражданска отговорност“ мече ще бъде 16 лв., които се разпределят във въпросните два фонда, пише pariteni.

От бранша очакват полицата по „Гражданска отговорност“ да поскъпне от Нова година, като причината е ръстът на цената на автомобилите – и нови, и стари, което води до увеличаване размера на застрахователното обезщетение.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...