Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Списание „Тайм“ избра Зеленски за личност на годината
Важно Войната в Украйна Свят

Списание „Тайм“ избра Зеленски за личност на годината

Списание „Тайм“ избра украинския президент Володимир Зеленски за „Личност на годината“ за 2022-ра, като посочи, че той е вдъхновил украинците и е спечелил световно признание за куража, проявен при съпротивата срещу унищожителната руска инвазия, предаде Ройтерс. „С отказа си да напусне украинската столица, след като войната избуха и руските бомби заваляха като дъжд, бившият комик сплоти сънародниците си чрез видеообръщения от Киев и започна да пътува из цялата разкъсвана от сражения страна“, пише американското списание.

Вчера Зеленски посети украински военни, разположени в близост до фронта в Източна Украйна.

„Успехът на Зеленски като лидер във военно време се основава на факта, че неговата смелост е заразна. През първите дни на инвазията тя се разпространи сред украинското политическо ръководство, след като всички разбраха, че президентът е наблизо“, пише още „Тайм“.

Миналата година списанието избра за „Личност на годината“ Илон Мъск. През 2021 г. неговата компания за електромобили се превърна в най-скъпия производител на коли в света. „Тайм“ дава началото на традицията по избиране на „Личност на годината“ през 1927 година.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...