Новини от Пловдив » България » България » Цеков: Депутати от ПП се сбили заради „Лукойл“
България Важно Политика ФБстатус

Цеков: Депутати от ПП се сбили заради „Лукойл“

Борислав Цеков
Борислав Цеков

Съобщиха ми, че двама депутати от партията на шарлатаните – ПП, някой си Сабрутев и някой си Рибарски (или Рибаров), се били сбили в Парламента след заседание на Комисията по енергетика. Това написа в профила си във Фейсбук конституционалистът д-р Борислав Цеков.

„Такива простаци не е имало в Народното събрание. Позор!“, добави юристът.

За физическа саморазправа в стаята на „Продължаваме Промяната“ съобщават и други медии, според които поводът е бил заявената от последния позиция в защита на бургаската рафинерия „Лукойл“, обобщава Блиц.

„Радослав Рибарски е ритал в краката и блъскал в гърба Венко Сабрутев, и крещял защо е гласувал в полза на Лукойл в енергийна комисия ,и кой му е наредил да го направи…и го наблъскал със сила в парламентарната им стая, откъдето се чували дълго крясъците на Рибарски“, гласи един от коментарите под публикацията на Цеков.

Припомняме, че на извънреден брифинг днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова Кирил Петков да види как Венко Сабрутев е гласувал в комисията по енергетиката. Както става ясно, Сабрутев, заедно с други депутати от ПП са гласували „против“ предложението на ДБ.

В тази връзка, Борисов оповести раждането на „коалицията Лукойл“. Освен „Продължаваме промяната“, той вкара там БСП, „Възраждане“ и „Български възход“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...