Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Стефан Янев към проф. Габровски: Готови сме на разговори за съставяне на кабинет
България Важно ИЗБОРИ 2022 Политика

Стефан Янев към проф. Габровски: Готови сме на разговори за съставяне на кабинет

От „Български възход“ са готови на разговори с ГЕРБ-СДС за съставяне на правителство и ще направят всичко възможно такова да бъде съставено. Това заяви лидерът на партията Стефан Янев на срещата с кандидат-премиера на ГЕРБ проф. Николай Габровски.

„Анонсът, с който реших да приема мандата, е да се промени тонът, който наблюдаваме напоследък в българската политика – на остра конфронтация, радикализация и крайни мнения, които не са продуктивни“, каза проф. Габровски.

Той коментира, че основната цел е да се избегнат поредните предсрочни избори. Стефан Янев отговори, че „Български възход“ търси диалог както от началото на предизборната кампания, така и сега.

„Разбира се, ние си платихме нашата цена, защото социологията ни даваше много повече преди да започне кампанията. В интерес на възможността да се направи кабинет сме готови на разговори както с вас, като носител на първия мандат, така и ако той е неуспешен, ще продължим надолу по реда. Нашето убеждение е, че на България е необходимо правителство и ще направим каквото зависи от нас, за да имаме такова – разбира се, при ясни условия и правила“, допълни Янев./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...