майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Градът » УХТ избра лого за 70-ата си годишнина след конкурс СНИМКИ
Градът Образование Пловдив

УХТ избра лого за 70-ата си годишнина след конкурс СНИМКИ

Ректорът проф. Моллов награди авторите на най-добрите предложения

Университетът по хранителни технологии вече има лого за своята 70-ата годишнина, която ще бъде чествана тържествено през 2023 г. Авторите на най-добрите предложения бяха отличени на тържествена церемония в зала „Хоризонт“. Калоян Калинин, докторант в УХТ и зам.-председател на Студентски съвет, в работен екип с графичния дизайнер Венци Кутинков, спечелиха голямата награда в конкурса. Тяхното предложение веднага привлече гласовете на комисията, която беше истински затруднена в избора сред изобилието от интересни и оригинални предложения.

Останалите класирани в конкурса са ученици от Националната художествена гимназия „Цанко Лавренов“ – Пловдив. На второ място беше класирана Нели Чучулигова, на трето – Ралица Друмчийска, а на 15-годишната Йоана Чонова бе връчена поощрителната награда за най-млад участник. Всички класирани получиха грамота на университета, както и парична награда.

На официалната церемония присъства академичното ръководство на университета, преподаватели, служители както и Ивилина Коликова-Попова, преподавател по пространствен дизайн и компютърна графика от НХГ „Цанко Лавренов“
Ректорът проф. д-р Пламен Моллов изказа благодарности на участниците за вложените от тях дух, енергия и емоции в предложенията за лого.

При получаване на наградата победителят Калоян Калинин благодари на ръководството за организирания конкурс, с който стартира подготовката на предстоящите чествания на 70 годишнината от създаването на УХТ.

По традиция на тържествения Академичен съвет в навечерието на Коледа своите дипломи получиха и преподавателите, повишени в академична длъжност. За последните две години  7 са новите професори, а доцентите – 10. На всички тях проф. Моллов връчи почетен знак на УХТ и издания на известни автори на художествена литература./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...