Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Физкултурният салон на СУ „Отец Паисий“ в Стамболийски готов до лятото
Важно Регион Стамболийски

Физкултурният салон на СУ „Отец Паисий“ в Стамболийски готов до лятото

До лятото ще бъде готов физкултурният салон, който се изгражда за учениците от СУ „Отец Паисий“ в град Стамболийски. Строителството на спортното съоръжение се извършва по проект на стойност 521 133, 76 лева с ДДС, който Общината спечели пред ДФ „Земеделие“.

Общата квадратура на обекта е 540 кв. м. и ще се ползва за четири вида спорт – баскетбол, волейбол, футбол и тенис. Отделно ще служи за зала, в която да се провеждат различни градски събития. Салонът ще е с топла връзка към сградата на училището. Ще има климатизация и аспирация. Отоплението ще е с котел на природен газ. Ще има всичко необходимо, както е във всяка една модерна спортна зала.

Кметът на общината Георги Мараджиев лично следи как се изпълняват строителните дейности и тази сутрин отново бе на място.

Ето какво коментира по повод изграждането на физкултурния салон и строителството на другите обекти на територията на община Стамболийски градоначалникът: „Преди време казах, че да спечелиш на инат не е като да управляваш на инат. Сгреших! Трябва да се управлява на инат! Осма година управлявам една уникална по структура и население от 22 194 души община.

И постигнах като кмет такива видими резултати, че прогледнаха и най-големите слепци. Така че, следващият мандат ще управлявам на инат! И никой не е в състояние да спре развитието на общината, дори с политически репресии. Работи се по всички обекти. За всеки един има финансиране и всички ще бъдат завършени до края на този мандат“.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...