A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » Доц. Катя Михайлова: ПП са деца в политиката, чакат ни избори до дупка
България Важно ИЗБОРИ 2022 Политика

Доц. Катя Михайлова: ПП са деца в политиката, чакат ни избори до дупка

Доц. Катя Михайлова

Формирането на мнозинства и диалогът в политиката са две съвсем различни неща. Това обясни пред БНР доц. Катя Михайлова, която е преподавател по социология в УНСС.

„Мнозинствата са по интереси. Диалогът е свързан с ценности. Има разлика между двете. Сега се работи на нивото на консенсус по отделни политики“.

Случващото се в момента губене на време от страна на политическите партии тя определи като „практическа проекция на политическата агония“

„Тези, чиято отговорност е да ни представляват, се опитват да разтягат политическото време. Всеки укрепва властта си на политическия терен. Не виждам края. Не знам как ще се състави правителство с тези уговорки“.

Доц. Михайлова посочи, че ПП са деца в политиката.

„Те са незрели политици. Личи си от начина, по който се опитват да решават държавен въпрос от най-високо ниво, какъвто е съставянето на правителство“.

Тя вижда изхода от политическата криза в провеждането на избори „до дупка“.

„Задачата на българите е да разкараме тези безпомощници, които не могат да направят правителство толкова дълго време. Това става като ги изтощим с избори“.

Доцент Михайлова е на мнение, че Румен Радев трябва да прецизира политическия си език.

Тя определи протеста, които организираха управляващите от последния редовен парламент срещу опозицията, като „нещо забавно, което през последните 30 години не се беше случвало“.

„Това е знак за безпомощност. Не мога да се справя с проблемите, имайки цялата власт,затова си организирам протест. Това също е демагогско желание да се покажем равни с тези, които ни избират“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...